Sensibiliseringscampagne om tegen het achterlaten van huisdieren te strijden

18/8/2016

 

Als Brussels Staatssecretaris voor Dierenwelzijn lanceer ik een grootschalige campagne met als thema « Een huisdier is een extra gezinslid. Bezint eer je je bindt ». Het doel van de campagne is de strijd aan te gaan met de dumping van huisdieren, een fenomeen dat jaarlijks opduikt aan het begin van de grote vakantie. De campagne toont ook aan dat je best vóór het nemen van een huisdier heel goed nadenkt over de impact en de verantwoordelijkheid die een dier met zich meebrengt.

Please reload

Please reload

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Contact

bianca.debaets@parlement.brussels

Lombardstraat 57, 1000 Brussel

02 549 65 22  |  ​www.bianca.brussels

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle