top of page

Vernieuwde crèche Robbedoes biedt plaats aan 63 kindjes (Het Laatste Nieuws)

De vernieuwde crèche Robbedoes biedt Schaarbekenaars meer kinderopvang. De crèche kreeg een totale make-over en werd uitgebreid. Er is nu plaats voor 63 kindjes. Alle plaatsen zijn aan inkomenstarief. In dat systeem financiert de overheid de crèche, ouders betalen een bijdrage naargelang hun inkomen. In de crèche ging ook een kunstenaar aan de slag om de kindjes al vroeg met kunst in contact te brengen. "Voor de Schaarbekenaren is de uitbreiding en vernieuwing van kinderdagverblijf Robbedoes erg goed nieuws. In de Josaphatwijk dekken we nu volledig de vraag naar kinderopvang, rekening houdende met de Brusselnorm", aldus VGC-Collegelid voor Gezin Bianca Debaets.

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page