Forse sprong voorwaarts in Brusselse crèches: +259 nieuwe plaatsen

2/3/2018

 

Brussel is een jong gewest en kent een grote nood aan kwaliteitsvolle en voor ouders betaalbare kinderopvang. Daarom keurde ik een nieuwe capaciteitsuitbreiding goed in de crèches. In de komende 12 maanden komen er 259 kindplaatsen bij in 14 kinderdagverblijven verspreid over Brussel.

 

Goed nieuws voor toekomstige en aanstaande ouders die opvang zoeken voor hun kindjes. Wanneer deze extra plaatsen in gebruik zullen zijn, stijgt het totale aantal inkomensgerelateerde kindplaatsen in de Nederlandstalige kinderopvang in Brussel  tot 4800 kindplaatsen. Nooit was het aantal plaatsen in Brussel hoger.

 

Sinds ik bevoegd ben kwamen er 1000 nieuwe crècheplaatsen bij. Dat is heel concreet beleid met een impact op heel veel Brusselse gezinnen.

Lees meer op bruzz.be

 

Please reload

Please reload

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Contact

bianca.debaets@parlement.brussels

Lombardstraat 57, 1000 Brussel

02 549 65 22  |  ​www.bianca.brussels

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle