Verbetering verkeersveiligheid in de gemeenten

13/12/2018

4,3 miljoen euro vrijgemaakt  op drie jaar

 

Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets en Minister voor Openbare Werken Pascal Smet maken een bedrag vrij van 974.608 EUR, geld waarmee 9 Brusselse gemeenten werkzaamheden zullen uitvoeren die de verkeersveiligheid meteen verhogen. Het gaat om de inrichting van zones 30 die voetgangers en fietsers beter beschermen en die voor een vlottere verkeersstroom zorgen. Binnen de zones 30 gebeuren volgende ingrepen: betere wegmarkering, veiliger maken van kruispunten, plaatsen van snelheidsverlagende drempels of de invoering van een preventief radarsysteem. 

 

 

 

Please reload

Mijn boek
Brussel, mijn weerbarstig lief
Recente posts
Please reload

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief