Verbetering verkeersveiligheid in de gemeenten

13/12/2018

4,3 miljoen euro vrijgemaakt  op drie jaar

 

Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets en Minister voor Openbare Werken Pascal Smet maken een bedrag vrij van 974.608 EUR, geld waarmee 9 Brusselse gemeenten werkzaamheden zullen uitvoeren die de verkeersveiligheid meteen verhogen. Het gaat om de inrichting van zones 30 die voetgangers en fietsers beter beschermen en die voor een vlottere verkeersstroom zorgen. Binnen de zones 30 gebeuren volgende ingrepen: betere wegmarkering, veiliger maken van kruispunten, plaatsen van snelheidsverlagende drempels of de invoering van een preventief radarsysteem. 

 

 

 

Please reload

Please reload

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Contact

bianca.debaets@parlement.brussels

Lombardstraat 57, 1000 Brussel

02 549 65 22  |  ​www.bianca.brussels

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle