Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Goede resultaten winter BOB-campagne in Brussel: 2,17% blies positief

In totaal werden 29.058 controles uitgevoerd in het Brussels gewest, een vergelijkbaar cijfer met vorig jaar. Daarvan testten 631 automobilisten postief op overmatig alcoholgebruik (2,17%). Het gaat om een van de beste resultaten sinds de statistieken voor Brussel worden bijgehouden (2004) en het resultaat ligt in de lijn van het resultaat van afgelopen jaar, toen ging het om 2%. Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid Bianca Debaets is optimistisch: “We merken jaar na jaar dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Vergeleken met 5 jaar terug is het aantal positieve controles gezakt met de helft. Het spreekt voor zich dat we blijven inzetten op een verbetering van de verkeersveiligheid, in samenwerking met de Brusselse politiediensten“.

https://biancadebaets.prezly.com/goede-resultaten-winter-bob-campagne-in-brussel-217-blies-positief

Contact

bianca.debaets@parlement.brussels

Lombardstraat 57, 1000 Brussel

02 549 65 22  |  ​www.bianca.brussels

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle