top of page
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Respect en hoffelijkheid op de weg zijn onmisbaar

De Brusselse Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid, Bianca Debaets, heeft besloten om één van de grote problemen in onze hoofdstad, het gebrek aan hoffelijkheid en respect op de weg, aan te kaarten met een campagne. In samenwerking met Brussel Mobiliteit lanceert de Brusselse Staatssecretaris een grote sensibiliseringscampagne voor alle weggebruikers: autobestuurders, vrachtwagenchauffeurs, motorrijders, maar ook voor fietsers. “Dit probleem wakkert het onveiligheidsgevoel op de weg van een overgroot deel van de Brusselaars aan. Het is dus van cruciaal belang om dit aan te pakken zodat het verkeer op onze wegen aangenamer en veiliger kan worden”, verklaart de Staatssecretaris.

bottom of page