top of page

Inhuldiging van een nieuw oefenterrein voor motorrijders

aar aanleiding van de derde Brusselse Dag van de Motorrijder werd deze zondagochtend een nieuw oefenterrein voor kandidaat motorbestuurders ingehuldigd door de Brusselse Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid, Bianca Debaets en Karin Genoe, gedelegeerd bestuurder van het Vias institute. Deze site vult het gebrek op dat aangekaart werd door motorverenigingen en de Federatie van rijscholen.

Dit nieuwe oefenterrein van 3.500 vierkante meter bevindt zich in Haren, meer bepaald op de site van het Huis van de Verkeersveiligheid.

“Voordien konden de kandidaat motorrijders oefenen op de parking van Euroveiling in Neder-Over-Heembeek. Dit terrein is vandaag niet meer beschikbaar. Sinds vorig jaar heeft het examencentrum van Schaarbeek geen oefenterrein meer. Gelet op dit gebrek hebben we verschillende keren overleg gepleegd om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. We zijn verheugd dat we vandaag een nieuwe site kunnen inhuldigen waardoor talrijke Brusselaars in uitstekende omstandigheden zullen kunnen oefenen. Ik wens Vias te bedanken voor het geleverde werk”,benadrukt Bianca Debaets, Staatssecretaris voor Verkeersveiligheid.

9 weergaven0 opmerkingen
bottom of page